Hairplay

EDUKACIJA

Važan segment u poslovanju preduzeća Haiplay je edukacija poslovnih partnera. Pored kontinuiranog i pravovremenog informisanja o proizvodima i novitetima iz programa Nouvelle, razvili smo i sistem tehničke i art edukacije sa ciljem da se unapredi i razvije usluga u samom salonu. Za sve nivoe edukacije materijal i tehničko osoblje obezbeđuje Hairplay a saloni su u obavezi da obezbede vreme i modele prema nivou edukacije koji se održava.
i

TEHNIČKA EDUKACIJA

Prioritet i potreba u razvoju rada salona organizovana je na tri nivoa. In salon edukacija – nivo edukacije gde se predstavlja program Nouvelle za potencijalne klijente. Organizuje se za 3 do 5 frizera.

i

WORK SHOP

Basic program koloracije i nege, dekoloracija, nega – tretmanska nega, styling, detaljno upoznavanje sa svim elementima uspešne primene preparata. Organizuje se za dva frizera.

i

TEHNIČKA EDUKACIJA +

Napredni program šišanja i stajlinjga – Noviteti u kolorisanju i stajlingu. Avangarda i pop style. Organizuje se za 20 frizera i prilagođen je iskusnim frizerima.

i

ART EDUKACIJA

Art edukacija je važan deo našeg tutorskog sistema jer pored redovne edukacije u upotrebi Nouvelle preparata uključuje i treninge u muškom i ženskom šišanju kao i izradu punđi.