Hairplay
NAŠA PRIČA

System Hairplay:
Sistem Hairplay je novi trend na tržištu profesionalne kozmetike za kosu. U pitanju nije samo firma koja se bavi trgovinom profesionalne kozmetike za kosu već koncept nege, koloracije i stila koji je prepoznat od strane vrhunskih profesionalaca.

Istorija:
Hairplay d.o.o. je osnovan 2009. godine. Svojim konceptualnim pristupom i jedinstvenim poslovnim šarmom, Hairplay se obraća isključivo frizerima profesionalcima nudeći proizvode koji se ne mogu naći u slobodnoj prodaji izvan Hairstyle koncepta.

Poslovna politika:
Naši programi su bazirani pre svega na potrebama profesionalnih kolorista i stilista koji razumeju konstantnu potrebu za korišćenjem kvalitetnih materijala za rad kao i potrebu za unapređivanjem permanentnom edukacijom u domenu novih tehnika rada i trendova i u domenu optimizacije rada salona.

System Hairplay je svojom pojavom na tržištu u Srbiju doveo dva izuzetna italijanska brenda:  jednog od najvećih proizvođača profesionalnih preparata za kosu HSA sa vrhunskom linijom proizvoda  Nouvelle, kao i brend Emmebi koji jednako prati kvalitet i odgovara vrhunskom ponudom svim zahtevima tržišta.

Tim profesionalaca koji se okupio oko načela koje zastupa Hairplay kao i uspešan menadžment koji upravlja preduzećem opredelili su se za nastup koji podrazumeva:
– Brzu i efikasnu dostavu materijala za potrebe rada salona
– In-salon seminare
– Revijalne prezentacije
– Edukaciju u HSA centru u Varezeu,Italija
– Stručna putovanja u zemlji i inostranstvu kao podrška u usavršavanju
U proteklih godinu hairplay je uspeo da okupi veliki broj salona širom Srbije, među kojima su i vodeća imena iz sveta hairdressing-a.

Ukoliko želite napredak i usavršavanje pozovite nas i postanite deo uspešnog tima.
Vaš HAIRPLAY

SYSTEM Hairplay je novi trend na tržištu profesionalne kozmetike za kosu.

Edukacija

hairplay

tehnička i art edukacija