• screen 2


   

 • screen 2


   

 • screen 3

   

   

 • screen 3

   

   

katalog_haiirplay.pdf

Vlasnik frizerskog salona " Studio Duška" u ulici Krunska 48 Radila u školi za negu lepote kao nastavnik praktične nastave. Učestvovala na više međunarodnih i evropskih takmičenja (Beč,Amsterdam, Brisel, Pariz itd.). Radila više Fashion week-ova i revija kao i stručne seminare u Parizu, Bordou, Atini, Tirani, Podgorici, Banjaluci, Zagrebu. Radila Fashion week u Njujorku sa Draganom Ognjenović. Radila za više naših televizija kao što su BK, B92, Pink, Avala a trenutno sarađuje sa Jutarnjim i Informativnim programom RTS-a i Pinka-a. Međunarodni žiror - Žirirala dva svetska i više evropskih i međunarodnih takmičenja. Pre dve godine bila drugi žiror na svetu na svetskom prventsvu u Moskvi. Predsednik Stručnog Odbora Saveza Frizerskih Klubova Srbije. Član Upravnog Odbora Kluba Frizera Beograd. Demonstrater Kluba Frizera Beograd. Član OMC Prestiž Kluba i direktor istog za Srbiju. Dobitnik Pantenovog Oskara za frizera godine.
Branko Petković - frizer, stilista. Jedan od pionira modne scene u Srbiji. Među prvima na ovim prostorima završava školu pa akademiju Vidal Sassoon i postaje jedan od rodonačelnika savremene frizerske struke kod nas. Sarađivao sa najpoznatijim modnim kreatorima, fotografima i modnim agencijama kod nas. Aktuelni predsednik Kluba frizera Beograd. Dugogodišnji član borda direktora Evropske zone OMC-a (svetska frizerska federacija). Dugogodišnji član borda direktora OMC-a sa funkcijom: globalni direktor za komunikacije. Predsednik Saveza frizera Jugoslavije. Predsednik Saveza frizera Srbije.
Završava Školu za negu lepote 1988.godine. i kao izuzetno talentovan mladi frizer-takmičar počinje da se dokazuje na tom polju gde vremenom postiže vrlo zapažene rezultate. Njegovom uspehu doprinosi svakako i odrastanje u zanatskoj porodici gde je Marko IV generacija frizera. 1996/97. Vice šampion države 1998/99. Šampion države 1996. Učesnik Svetsko prvenstva 1998. Učesnik Mondiale coiffure beaute 1999. Učesnik finala Euro kupa. Edukator Kluba frizera Beograd. Paralelno sa takmičarskom karijerom Marko Pantić se posvećuje salonskom radu i nakon dugogodišnjeg rada nastaje avgusta 2000. godine Hair studio "Marko Pantić". 2007.godine sedište se seli u novi studio u Baba Višnjinoj 35 gde Marko i njegova supruga Ružica osnivaju zajedničku firmu"Hair Beauty Shop".
Živković Slobodan Žika - frizer, stilista. Nakon završetka srednje škole za frizere otvara svoj salon u kome i danas radi . Strast za modom i lični napredak počinje ulaskom u Klub Frizera Beograda gde započinje svoju desetogodišnju takmičarsku karijeru. Družeći se sa velikim frizerskim majstorima u našoj zemlji i inostranstvu i učeći od njih postiže mnogo nominacija,nagrada kao i međunarodnih priznanja među kojima su: višestruki prvak Srbije, četvrto mesto na istočnoevropskom takmičenju, šesto mesto na evropskom prvenstvu u Beču, deseti plasman na svetskom prvenstvu u Las Vegasu. Svoj rad i jedinstven stil usavršavao je pohađanjem raznih akademija u Londonu, Španiji, a istakao se i kao trener reprezentacije muških frizera. Želeći uvek više za svoje klijente može reći da je danas svoj san pretvorio u realnost.
Branko Jovanović , frizer iz Kragujevca koji ima frizerski salon "FORMA" već dvanest godina. Iza njega stoji bogato iskustvo edukatora i prezentera poznatih kuća za proizvodnju preparata za profesionalnu upotrebu (Dikson, Stevan still, Anyer, Matrix, Red cat...) Aktivan i sa organizovanjem sopstvenih performansa i revija, njegove frizure su često viđene i na modnim revijama. Ima ogromno iskustvo i sa scenskim frizurama, kao i frizurama za film i pozorište. Branko je prošao obuku za edukatora u edukacionom centru u našoj fabrici u Italiji, tako da se od njega na zanimljiv način može mnogo toga naučiti.
Dušan Ristić, frizersku karijeru počeo 1996. godine. Završio srednju frizersku školu u Beogradu. Učio i radio jedanaest godina u frizerskom salonu Jovice Erdeljana. Pohađao mnoštvo seminara u zemlji i inostranstvu. Učesnik mnogobrojnih takmičenja. Završio kompletnu obuku za tehničkog edukatora kompanije HSA u Varezeu. Tehničko edukacioni trener u Hairplay timu. Vlasnik frizerskog salona "Dr" u ulici Patrijarha Gavrila br.14 u Beogradu.

Najava Seminara
Pogledajte najave za naše seminare
Predhodni Seminari
Pogledajte neke od naših prehodnih seminara
Press
Hairplay u štampanim izdanjima