• screen 2


   

 • screen 2


   

 • screen 3

   

   

 • screen 3

   

   

katalog_haiirplay.pdf

Kompaniha Hairplay doo je novi trend na tržištu profesionalne kozmetike za kosu. Osnovano 2009.godine, u proteklih godinu dana, svojim konceptualnim pristupom i jedinstvenim poslovnim šarmom, opredelilo se ka frizerima profesionalcima. Poslovna politika je bazirana pre svega na potrebama krajnjeg korisnika koji usluge u frizerskom salonu mora unapređivati i usavršavati upotrebom kvalitetnih materijala za rad, permanentnom edukacijom u domenu novih tehnika rada i trendova kao i u domenu optimizacije rada salona.
Hairplay doo je svojom pojavom na tržištu u Srbiju doveo dva izuzetna italijanska brenda kompanije HSA, Nouvelle i Silky, jednog od najvećih proizvođača profesionalnih preparata za kosu. Od skoro u ponudi preduzeća je i brend Red Cat.
Tim profesionalaca koji se okupio oko načela koje zastupa Hairplay kao i uspešan menadžment koji upravlja preduzećem opredelili su se za nastup koji podrazumeva:
- Brzu i efikasnu dostavu materijala za potrebe rada salona
- In salon seminare
- Revijalne prezentacije
- Edukaciju u HSA centru u Varezeu,Italija
- Stručna putovanja u zemlji i inostranstvu kao podrška u usavršavanju
U proteklih godinu hairplay je uspeo da okupi veliki broj salona širom Srbije, među kojima su i vodeća imena iz sveta hairdressing-a.
Ukoliko želite napredak i usavršavanje pozovite Hairplay i postanite deo uspešnog tima.
Vaš HAIRPLAY

Najava Seminara
Pogledajte najave za naše seminare
Predhodni Seminari
Pogledajte neke od naših prehodnih seminara
Press
Hairplay u štampanim izdanjima